Guanyadores al Donosti Cup Torneig de Futbol

C.E. Sant Gabriel, femení

El C.E. Sant Gabriel va participar al  25è edició del Donosti Cup Torneig de Futbol. L' any que la ciutat celebra la seva capitalitat cultural europea.

En el Torneig van participar 500  equips masculins i femenins de tot el món, desplaçats per tota la província durant la setmana del 3 a 10 de juliol. El nostre club va participar amb tres equips femenins.

L’equip infantil/cadet de 12 i 13 anys, jugava per primera vegada a futbol 11 i va guanyar la fase de grup i els octaus de final, van perdre a quarts de final contra el Madrid C.F., l'equip va donar una molt bona sorpresa amb el seu joc.

L’equip  juvenil de 16 anys va fer un molt bon Torneig en una fatídica tanda de penals va ser eliminat per Houston F.C.

L’equip de juvenils de 18 anys va guanyar el torneig a l’estadi l’Anoeta (on jugar la Real Societat) contra l’equip Soccer Socal Californiano per penals 1-1.

Nou èxit de les noies gabrielistes, que ponderen l’equip Sant Gabriel  a la segona posició de victòries (24 vegades) al palmarès que la Donosti Cup renova anualment i que mostra l’augment del futbol femení a la nostra societat i  a l a nostra ciutat en concret al club adrianense,  reforçant la dedicació i esforç cap al futbol femení.