Presentació de la 2a edició de la Unirun

Les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs acolliran el proper 6 de març la segona edició de la UNIRUN, La Cursa de les Universitats.

La prova està promoguda per les 12 Universitats catalanes de la mà de l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i la Secretaria General de l’Esport, i organitzada per Gaudium Sports.

El curs 2016-17 el Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya obre les portes a Sant Adrià de Besòs, esperem gaudir d'aquesta prova esportiva de les Universitats a la propera edició 2017 i ja convidem a participar-hi en aquesta edició del proper 6 de maç 2016.

La UNIRUN s’ha presentat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, col·laborador de la prova. La Sra. Pilar Garcia-Lorda, Directora d’Estudis de Ciències de la Salut de la UOC, ha assenyalat que la Unirun serà tot un referent en l’esport català universitari. Des de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, la Sra. Xènia Donés, Responsable del Servei d’Activitats Esportives, ha destacat que la ciutat se sent més universitària que mai amb el nou Campus Diagonal-Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya i també ha mencionat les millores del circuit a la Platja de la Pau. El Sr. Gabi Arranz, Director de Promoció i Esdeveniments Esportius de l’Institut Barcelona Esports, ha remarcat la tasca de l’ECU i ha vaticinat rècord de participació en aquesta segona edició de la cursa.

Per altra banda, el Sr. Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport, ha manifestat que un dels objectius del Pla Estratègic de la Secretaria General de l’Esport és promoure la pràctica esportiva entre els estudiants universitaris i la UNIRUN compleix amb aquesta tasca a la perfecció.

La UNIRUN compta amb un padrí en aquesta segona edició, Mario Bruno, ex-jugador de l’ACB i titulat per la UOC. Representa el nexe d’unió entre universitat i esport. Ha destacat la importància dels estudis per fer el pas de l’alt rendiment al món laboral. També han assistit representants de les 12 Universitats participants.


A l’acte s’han presentat les samarretes de la prova amb els colors i logotips de les Universitats:
– Universitat de Barcelona
– Universitat Autònoma de Barcelona
– Universitat Politècnica de Catalunya
– Universitat Pompeu Fabra
– Universitat de Lleida
– Universitat de Girona
– Universitat Rovira i Virgili
– Universitat Ramon Llull
– Universitat Oberta de Catalunya
– Universitat de Vic
– Universitat Abat Oliba CEU
– Universitat Internacional de Catalunya

Us hi esperem a tot-es!!!!