VI OPEN MÀSTER CIUTAT DE SANT ADRIÀ

El passat dissabte, 2 d'abril la secció màster del C.N. Sant Adrià va celebrar el seu VI Open Màster Ciutat de Sant Adrià, amb la participació de 20 clubs arreu de Catalunya i gairebé 90 participants. Amb la participació destacada de la nedadora Laura Roca del C.N. Terrassa, posseïdora d'alguns rècords del mon. Cal destacar també la participació del nedador més gran de la competició, en Jaume Cots, de l'any 1933 del C.N. Minorisa i la nedadora més gran, la Quima Albesa, de l'any 1938 del C.N. Sant Adrià.

Durant la competició es van batre 14 rècords propis de la competició i dos de Catalunya, en les proves de 4x100 Lliures masculí, a la categoria +100 del C.N. El Prat i en 4x100 Lliures Femení, a la categoria +100 del C.N. Cerdanyola.

Finalment es van repartir els premis als millors nedadors masculins i femenins, en Daniel Morales (C.N. Aquamasters) i Laura Roca (C.N. Terrassa), per la seva màxima puntuació segons la Taula Catalana.

La participació del C.N. Sant Adrià, va ser la més destacada en nombre de participants amb 16 nedadors, i amb millores d'algunes marques i rècords propis del club.

Ara toca esperar fins l'any vinent per tornar a competir a la nostra ciutat i organitzar el proper Open Màster de la Ciutat de Sant Adrià.