XII OPEN D'ESCACS CIUTAT DE SANT ADRIÀ 2016

Escacs Sant Adrià

Campió Eduard López Agustench al  XII OPEN D'ESCACS CIUTAT DE SANT ADRIÀ 2016El MF Eduard López Agustench ha guanyat el XII Open d'Escacs Ciutat de Sant Adrià 2016, després de guanyar la darrera de les 9 rondes del Campionat i fer 8 punts de 9 possibles.

A l'inici de la ronda partien empatats a 7 punts el número 1 de ranking del torneig, el MF Marc Capellades Subirana i el número 3, el MF Eduard López Agustench.

En Marc Capellades jugava contra en Nestor Dougas Chavarria (19è del ranking), i en Eduard López Agustench contra Antoni López Manzano, 11è cap de sèrie.

Poca gent esperava la bona partida d'en Nestor Dougas Chavarria, qui va aconseguir empatar amb el Top 1 del torneig i va deixar en safata el Campionat en les mans d'en Eduard Lòpez, qui no va fallar i va guanyar la seva partida.

Cal destacar també la lluita pel 3r. Lloc a la Classificació Final aconseguit pel MF Mexicà Jorge Alberto Ramírez García (2 de ranking), contra el número 8 Daniel Romero Castejon, que va ser la partida que va durar més, passant de les 4 hores de joc i, que finalment va guanyar el MF Jorge Alberto Ramirez.

Volem agraïr el gran campionat que hem viscut des de el 10 d'abril al 19 de juny, durant 9 diumenges al matí, on la conducta dels 75 esportistes que han competit ha sigut exemplar. On ha regnat un companyerisme i bon ambient exquisit.

Per finalitzar volem agraïr també la presència en l'entrega de premis de l'Alcalde de la Ciutat, Sr. Joan Callau i Bartolí i el Regidor d'Esports Juan Carlos Ramos Sànchez.

Club Escacs Sant Adrià