La XV Bicicletada del Besòs solidaritat amb els celíacs

Suma’t i pedaleja #Kmperlaceliaquia.
El Consorci Besòs Tordera organitzarà el diumenge 7 de maig la XV Bicicletada del Besòs, que aquest any té com a objectiu la recaptació de pedalejar per  fons per a la  investigació sobre la celiaquía.

El Consorcio Besòs Tordera ha fet l'anunci coincidint  amb la celebració amb el Día Mundial de la Bicicleta.

Diumenge 7 de maig tindrà lloc la XV Bicicletada del Besòs #Kmperlaceliaquia que enguany es suma als actes que al maig organitzem amb motiu del 40è aniversari de l’Associació Celíacs de Catalunya.

En aquesta ocasió, serà una activitat solidària i tots els quilòmetres recorreguts pels participants serviran per recaptar fons per incrementar la dotació de la Beca Celíacs Catalunya a la recerca en patologies relacionades amb la ingesta de gluten.

Cal destacar que Proceli, empresa líder en la fabricació de productes sense gluten, serà qui apadrinarà la part solidària de la Bicicletada amb una donació de 0,10€ per quilòmetre recorregut.

Per tant demanem la teva participació per assolir l’objectiu de recorre 20.000 quilòmetres entre tots.

La Bicicletada té tres punts de sortida, Granollers, Montornès del Vallès i Parets del Vallès, així com els punts d’incorporació de Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet. L’arribada tindrà lloc al Parc Fluvial del Besòs (Sant Adrià de Besòs), on s’organitzarà una festa de l’esport i la natura.

noticia del Periódico.

A l’arribada els participants rebran una bossa obsequi amb productes donats per Proceli, Facundo i Sol Natural (entre d’altres).

Et necessitem. Suma’t i pedaleja #Kmperlaceliaquia.