El Club billar Sant Adrià guanya la medalla de bronze

Tot i els bons resultats, el Club Billar Sant Adrià es queda a les portes de l'ascens a Divisió d'Honor

L’equip  nacional de billar a 3 bandes, que ha obtingut la medalla de bronze a Madrid i a punt ha estat de l’ascens a divisió d’ honor:

El Club Billar Sant Adrià es queda a portes de l’ascens a la divisió d’ Honor a la lliga nacional de 3 bandes.

Els dies 3 i 4 de juny a les instal·lacions de la seu de la Federació Madrilenya de Billar la fase Play-Off de la 1ª divisió de la lliga nacional de 3 bandes.

Desprès una lliga regular organitzada en dos grups de 8 equips, amb un total de 14 jornades, van arribar al Play-Off els dos primers classificats de cada grup que van assistir, per part del grup A, el C. B. Móstoles i Madrid Escuela Nacional,  que por part del grup B, van ser el C. B. Coral Corón i el C. B. Sant Adrià els classificats com a primer i segon del grup respectivament.

El Play-Off jugant a Madrid va consistir en un enfrontament de tots contra tots, el resultat del que tenia que establir l’ ordre de la classificació final de la lliga de 1ª divisió, així com a decidir que dos equips ascendiran a la divisió d’ honor, format únicament per els 8 millors equips espanyols.

A la primera ronda de joc, Madrid Escuela Nacional aconseguia un gran resultat empatant contra el Coral Colon,  el C. B. Móstoles començava una clara demostració de força al guanyar al Sant Adrià por 8 a 0.

A la segona ronda, el capità de l’equip de Sant Adrià, con una estratègia que va sorprendre a la resta dels equips,  va fer jugar als components 5 y 6 del equipo, van fer un magnífic paper guanyant els dos respectius partits. Amb la Victoria del nº 2 del equip, van aconseguir guanyar per 6 a 2 a la seu de l’ Escuela Nacional, al mateix moment a la seu de Móstoles i Coral Colon empataven el seu partit, deixant una competició absolutament oberta i amb possibilitats per a tots els equips.

A la darrera ronda de joc, l’equip de Sant Adrià s’ho jugava tot afrontant-se contra un Coral Colón que va reforçar els eu equip aquesta temporada amb fitxatges  d’ un altíssim nivell, amb un partit que va oferir moments de veritable emoció en els que es destacava la possibilitat de guanyar al seu rival, finalment no puc superar i van guanyar la Victoria per 6 a 2 a l’equip de Sabadell, que aconseguia així quedar segon i obtenir l’ascens a divisió d’honor honor, junt a l’equip Móstoles que va guanyar a          l’ Escuela Nacional com solvència.

Al final, medalla d’or per a un C. B. Móstoles que va fer un joc molt sòlid e implacable.

La classificació final:

1r classificat i medalla d’or – C. B. Móstoles (PUJA A DIVISIÓ D’HONOR)

2n classificació i medalla d’argent – S. B. Coral Colón (PUJA A DIVISIÓ D’HONOR)

3r classificat i medalla de bronze – C. B. Sant Adrià

4er classificat i medalla de bronze – Madrid Escuela Nacional

Gran mèrit de l’equip nacional del Club Billar Sant Adrià, un club que lluita a la seva cantera, que es l’equip que més rotació ha fet entre els seus jugadors durant tota la lliga, tant en la fase regular, com a el play-off d’ascens i que està aconseguint mica en mica fent un forat entre els millors equips espanyols, havent aconseguit esta temporada.

Si vols veure més clicar aquí