Torneig de Volei amb pares i mares

Club Volei Sant Adrià

El passat Diumenge 25 de juny vam celebrar l’acomiadament de la temporada 2016-2017 amb el Torneig Anual de Volei platja de pares i filles. És un Torneig que celebrem cada estiu ja que té molt bona acceptació entre les famílies i és una activitat on el nostre objectiu és aconseguir reunir a totes les famílies i fer que passin una bona estona practicant el nostre esport.

Com cada any, els equips van estar formats per jugadores del nostre club i els seus familiars i/o amics. Amb aquesta iniciativa busquem que les famílies interaccionin entre elles i treballin en equip, apropant el voleibol a tots els nostres socis i familiars i fer que gaudeixin junts amb ell, igual que ho han fet les jugadores durant tota la temporada. 

En aquesta ocasió el torneig va ser 4x4 i van participar jugadores, tècnics, directius, familiars i amics de les nostres jugadores.  

Va ser una experiència molt divertida per les famílies i, després de l’èxit entre els participants, des de la directiva es planteja una altra edició per celebrar el començament de la nova temporada 2017-2018 al setembre. El nostre club no para de crèixer igual que el número de participants en Aquest tipus d'activitats que tenen molt bona acollida entre les nostres famílies. Esperem pod