XIII OPEN CIUTAT D'ESCACS CIUTAT DE SANT ADRIÀ 2017

Del del diumenge 23 d'abril al diumenge 18 de juny a la seu del Club d'Escacs Sant Adrià (Complex Esportiu Ricart, 6)

El torneig se celebrarà del diumenge 23 d'abril al diumenge 18 de juny, quan serà la FINAL

Les BASES del torneig són les següents:

1a. SISTEMA: Suís FIDE a 9 rondes, format per un únic grup de jugadors.
2a. DATES: els diumenges, a partir de les 9.30 hores, entre el 23 d'abril i el  18 de juny.

Els dies de joc seran el 23 i 30 d’abril, 7, 14, 21 i 28 de maig i 4, 11 i 18 de juny.
3a. RITME DE JOC: Serà de 90 minuts per jugador + 30 segons d’increment per jugada.

4a. LLOC: Complex Esportiu Ricart, c/ Ricart, 6. St. Adrià de Besòs. Local climatitzat i adaptat per discapacitats físics.

5a. SISTEMA DE DESEMPAT: El sistemes de desempat que s’aplicaran a la competició seran [Bucholz (-1), Bucholz mitjà i Progressiu FIDE]. Es sabrà l’ordre un cop finalitzada l’última ronda, després de la realització d’un sorteig públic.

6a. L’adjudicació de premis en metàl·lic es realitzaran per estricte ordre de classificació final dels jugadors al torneig. Els premis no seran acumulatius i, si un jugador te opció a dos premis, rebrà el de més valor.

7a. Els jugadors que no es presentin a la 1ª ronda, a l’igual que aquells que faltin a dues rondes, consecutives o no, sense justificació, seran eliminats. El temps d’espera si no ve el contrincant serà de 1 hora.

 8a. El director del torneig serà en Luís Ródenas i els àrbitres seran en Ricard Llerins i en Daniel Gómez.
    

9a. Les decisions arbitrals es podran apel·lar per escrit al Comitè de Competició del Torneig, abans d’acabar la ronda en qüestió, format pel director del torneig i dos jugadors. Existirà un full de reclamació a disposició dels jugadors. La participació al torneig implica l’acceptació de aquestes bases. El no previst en aquestes, es regirà per la normativa de la FCDE i  de la FIDE, per aquest ordre. El jugadors que no vulguin que les seves partides siguin publicades, només hauran d'omplir un escrit conforme prefereixen que no es publiquin al chess-results.

Si voleu inscriure-us cliqueu en el següent enllaç: Inscripcions