A prop de 1.100 inscrits Cursa Popular Ela

Aquest diumenge 5 de maig 9.30h

4a Carrera popular Correus Express de Sant Adrià del Besòs per l'ELA

Enllaç Vídeo presentació https://www.youtube.com/watch?v=d-b7lt9ckry&feature=youtube_gdata

La Carrera popular per l'ELA tindrà lloc diumenge que ve, amb ja prop de 1.100 inscrit@s, mancant 24 hores per a tancar inscripcions.

La carrera té una finalitat solidària i, una vegada més, 2 € de cada inscripció anirà destinat a la Fundació Miquel Valls (http://www.fundaciomiquelvalls.org/ca/), entitat sense ànim de lucre que promou la recerca de l'ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) i que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia i per a oferir suport a les seves famílies.

El punt de sortida de la carrera serà la plaça de la Vila, just davant de l'Ajuntament. Hi haurà una carrera popular de 5 km i una altra de 10 km, que sortiran a les 9.30 h, i una caminada de 3 km, que s'iniciarà a les 11 h, perquè tothom pugui participar. En el marc de l'esdeveniment es faran diferents accions per a recaptar el màxim possible. Les tres primeres edicions sumen més d'11.000 € que es van lliurar de forma benèfica per a la recerca de la malaltia i més de 3.700 persones participants.

Tant la carrera de 5 km com la de 10 km són totalment planes i puntuaran doble per a la lliga Championchip i el calendari La Sansi 2019. Encara que serà una carrera popular, els participants rebran una samarreta tècnica, un estudi plantar gratuït i una bossa d'obsequis dels patrocinadors principals. També tindran avantatges com el seu nom en el dorsal, el cronometratge fet amb Championchip, calaixos de sortida segons la marca, avituallament en el km 4 i en el km 8 i un líquid i un refrigeri en la meta; entrenaments programats, vídeos de sortida i arribada de Corriendovoy, guarda-roba, vestuaris i dutxes, pàrquing gratuït, oferta hotelera, més de 2.000 fotografies gratuïtes, segurs, assistència sanitària i diverses sorpreses i serveis seran unes altres dels avantatges de les quals podran gaudir els participants i que els permetran passar un bon cap de setmana.

En finalitzar, es realitzarà un sorteig entre tots els participants, sorteig al qual participaran automàticament amb el seu número de dorsal de la carrera.

Informació i inscripcions: www.cursasantadria.com o www.lasansi.com

Sant Adrià de Besòs, 1 de maig de 2019

arxivat sota: