Bicletada Llera de Riu

NOVA DATA diumenge 30 de juny

La XVII Bicicletada del Besòs #kmcontraelcàncer se celebrarà el 30 de juny


La prova, que es va haver d’ajornar per la pluja, recaptarà fons contra el càncer

La XVII Bicicletada del Besòs ja té nova data de celebració: diumenge 30 de juny. Inicialment prevista per al 19 de maig, l’alerta meteorològica de pluges i mal temps va obligar a ajornar la seva celebració.


Recordem que la pedalada està dedicada enguany a la lluita contra el càncer, per això li acompanya l’etiqueta #kmcontraelcàncer, amb la qual tots els participants podran compartir les seves fotos a les xarxes socials amb el mocador rosa donació d’Oncovallès que se’ls lliurarà a la sortida.


L’empresa multinacional catalana Grifols, especialitzada en el sector farmacèutic, apadrinarà els quilòmetres recorreguts pels participants. Cada quilòmetre equivaldrà a 0,20 euros, i l’objectiu fixat és arribar als 15.000. A més, l’empresa Sorea, especialitzada en la gestió dels serveis relacionats amb el cicle integral de l'aigua; l’empresa Derypol, dedicada a la fabricació de productes per al tractament de les aigües; Drenatges Urbans del Besòs (DUB), empresa mixta especialitzada en la gestió i manteniment dels claveguerams municipals; Merck, dedicada al sector químic i farmacèutic, i Velutex Flock, dedicada a la fabricació de flock, també faran diferents aportacions econòmiques per a la causa. Per últim, la marca de productes cosmètics per a pells sensibles La Roche-Posay oferirà obsequis als participants.
Tota la recaptació serà lliurada a parts iguals a l’entitat Oncovallès, amb seu a Granollers i orientada al suport a malalts i familiars, i a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu, per a les diferents línies d’investigació del càncer infantil que té en marxa.


Així, a les 9.30 hores es donarà el tret de sortida a Granollers (riu Congost), Montornès del Vallès (riu Mogent) i Montmeló (riu Tenes). A les 10.30 hores es podran incorporar els participants des dels punts habilitats a Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet (tots dos al riu Besòs).


Com sempre, l’arribada tindrà lloc al Parc Fluvial del Besòs, a Sant Adrià de Besòs, on se celebrarà una gran festa final de l’esport i la natura amb diferents propostes per a tota la família, com un taller de zumba, joc de pistes, manualitats i tallers per als més menuts, i el ja tradicional taller de caixes-niu, a càrrec del Grup Ornitològic del Tenes (GOT). Oncovallès i l’associació La Lluita d’Arnau, que recapta fons per a l’Hospital Sant Joan de Déu, instal·laran carpes informatives.


Per gaudir de la festa, l’organització oferirà a l’arribada un refrigeri per recuperar forces i un aparcament gratuït per a les bicicletes.


La prova compta també amb la col·laboració dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixac, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Fost de Campsentelles i Santa Coloma de Gramenet, i la Diputació de Barcelona.


Les inscripcions totalment gratuïtes ja es poden formalitzar a través del web www.besos-tordera.cat.

9.30h Granollers, Montornès, Montmeló

10.30h Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet

A l'arribada Gran Festa Final de l'esport i la natura oberta a tota la ciutadania.

Inscripcions gratuïtes formulari d'inscripcions

arxivat sota: