Cursa per l'ELA. 2 de juny a les 9.30h. Queden:

Cursa ELA

Cursa La Milla de La Mina

Cursa per les escoles

Des de l’Institut Escola La Mina volen promocionar l’activitat física regular per tal que prenguem consciència tots plegats de la importància de tenir cura de la nostra salut. L`Institut Escola vol fer un pas endavant per tal de incentivar l’esport i tots el beneficis que comporta.


La Milla de la Mina s’emmarca en el procés de millora continua de la acció pedagògica de l’Institut Escola i amb la voluntat de establir metodologies més actives i connectades amb l’entorn i la realitat.


Durant aquest curs 2018-2019 cada nivell de l’educació secundaria ha ideat un projecte per dur a terme. Concreta-ment, els alumnes de 2n d’ESO s’han marcat com objectiu organitzar una cursa popular d’una milla que transcorri pel barri i amb la participació de tota la comunitat educativa de Sant Adrià de Besòs.


L’objectiu és que els alumnes siguin els protagonistes a l’hora de gestionar, organitzar i executar aquest esdeveniment i sigui un bon context per aprendre continguts i competències significatives al mateix temps que es fa una aportació a l’entorn.
La data escollida per dur a terme aquest esdeveniment és el dijous 11 d’abril, a les 11h.

Per més informació cliqueu aquí

arxivat sota: