Comencen a funcionar les jugatequesambientals dels parcs del Litoral i del Besòs

Diumenge 1 de març a partir de les 11 hores.

La Jugatecambiental es tracta d'un espai lúdic i educatiu que obrirà els diumenges i on podreu trobar des d'un espai de joc per als més petits fins a tallers ambientals, itineraris guiats pel parc i servei de préstec de material.

La Jugatecambiental del Parc del Litoral estarà ubicada al passeig marítim entre l'antiga piscina descoberta i el mar. Estarà oberta tots els diumenges de les 11 a les 14 h des del diumenge 1 de març fins el 14 de juny i del diumenge 20 de setembre fins el 22 de novembre, a excepció del 5 d'abril (setmana santa).

La Jugatecambiental del Parc del Besòs estarà integrada a la capsa de jocs i estarà oberta els diumenges de les 11 a les 13 h, del diumenge 1 de març al 7 de juny, a excepció del 5 d'abril.

Aquesta és una iniciativa promoguda per l'Àrea Metropolitana de Barcelona en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i el Consorci de la Mina.

L'objectiu principal d'aquest projecte comú és que els parcs metropolitans esdevinguin un espai d'aprenentatge i experimentació a través del joc tenint com a fil conductor la sostenibilitat ambiental i adreçat fonamentalment a un públic familiar.

Les activitats que es duran a terme (tallers, itineraris, visites guiades,...) estaran desenvolupades per educadors ambientals amb experiència i adreçades fonamentalment a un públic familiar on es posen en valor la importància social, patrimonial i ambiental dels parcs així com també es promou el respecte per l'entorn i el civisme.

L'accés a la jugatecambiental i els seus serveis és gratuït, així com totes les activitats ambientals proposades a les famílies. En aquest espai trobareu activitats fixes com l'espai de joc i servei de prèstec de material i activitats programades:

Programa d'activitats del mes de març a al Jugatecambiental del Parc del Litoral

1 de març- Pintem la nostra jugatecambiental!

8 de març- El peix viatger i gimcana de descoberta del litoral

15 de març- La salut ambiental en moviment

22 de març-Flora i fauna de la desembocadura del riu Besòs

29 de març- Qui hi viu al Mar! Descoberta dels habitants del Mar

Programa d'activitats del mes de març a al Jugatecambiental del Parc del Besòs

1 de març- Salut ambiental en moviment

8 de març- Contacontes: “En Pep i el bosc encantat”

15 de març- Joc: De cabàs en cabàs (joc de l’oca)

22 de març- Itinerari: Les fulles del Parc

29 de març- Manualitats: Plantem la nostra llavor