Vols fer pràctiques remunerades a l'estranger?

Asociación Mundus busca 5 joves de Sant Adrià que vulguin fer pràctiques professionals, aprendre idiomes, conèixer Europa i donar un impuls a la seva carrera.

S'obre la convocatòria per a joves d'entre 18 i 30 anys per a la beca TLN Mobilicat - Programa de Pràctiques a Europa (Garantia Juvenil)

La beca inclou:
- Classes d'idiomes (segons país de destí) i tallers de preparació. De desembre 2017 a març 2018.
- Pràctiques professionals en el sector de la seva elecció, allotjament, viatge d'anada i tornada, activitats culturals i una beca de manutenció de 500-600€/mes. De març a juliol 2018.
- Seguiment i tutorització personalitzada durant tot el projecte.

Per a més informació del projecte, clica aquí.

On es portarà a terme el projecte? Al CRJ Mas Fonollar de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona)

Per apuntar-se al programa cal omplir el següent formulari fins al 20 de novembre i enviar el CV a practiqeu@asociacionmundus.com.

Qui ho organitza? Asociación Mundus té l'objectiu gestionar projectes de formació i mobilitat internacional –pràctiques, voluntariats, intercanvis i cursos– per a joves i professionals, fomentant l'educació en els valors, l'aprenentatge intercultural i el voluntariat des de l'educació no formal. El projecte es finançat pel Fons Social Europeu a través del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

És una oportunitat única de potenciar el currículum en un país europeu i viure una experiència internacional amb totes les despeses cobertes.

arxivat sota: