XVIII Jornada del medi ambient, el comerç just i l'energia sostenible

Quan 09/06/2018
de 17:30 a 21:00
On Plaça de la Vila
Nom de contacte
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Aquest dissabte 9 de juny, de 17:30 a 21 h, celebrarem la «Jornada del Medi Ambient, el Comerç Just i l’Energia Sostenible» a la plaça de la Vila. Aquesta Jornada de caire festiu i participatiu vol sensibilitzar a la ciutadania de l’efecte de les nostres accions locals per millorar el nostre entorn a escala global.

Durant tota la tarda es realitzaran activitats i tallers relacionats amb l’estalvi energètic i el comerç just: construirem un molinet de vent i un petit hort pel balcó, farem joguines amb material reciclat, farem granissats amb l’energia d’una bicicleta i podrem degustar cafè de Sant Adrià.

A més a més, es podran veure els nous vehicles del servei de neteja i recollida de residus, i us podreu informar d’aquest nou servei que es va començar a implementar el passat mes de maig.

A les 19 h, l’espectacle de circ «Exploradors de l’aigua» ens mostrarà amb molt d’humor i equilibris la seva visió particular del cicle de l’aigua!

Altres activitats relacionades:

  • 6 de juny de 18 a 19.30 h Curs aprofita! Taller de cuina d’aprofitament per a aprendre a reduir residus orgànics. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia al correu electrònic masp@sant-adria.net o al telèfon 933812004 extensió 5421

    Lloc: Mercat municipal.

  • Del 8 al 18 de juny Exposició Actuem amb Energia que ens mostra l’origen de la llum que consumim a casa i com fer un ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia.

    Lloc: Mercat Municipal