Comencen les activitats de tardor de la Jugatecambiental de la Platja del Litoral

Aquest diumenge pesca científica al riu Besòs

Aquest diumenge 19 de setembre s'inicia la temporada de tardor 2021 de la Jugatecambiental del la Platja del Litoral, es reprenen les activitats en aquest espai cada diumenge d'11.30 a 14.00 hores, i comencem el calendari amb l'activitat anomenada "Pesca científica".

Excepcionalment aquesta activitat es farà a la llera del riu Besòs a l'alçada del pont de Cristòfol de Moura/Torrassa.La Jugatecambiental es tracta d'un espai lúdic i educatiu obert tots els diumenges al matí on es pot trobar des d'un espai de joc per als més petits fins a tallers ambientals, itineraris guiats pel parc i servei de préstec de material.

La Jugatecambiental del Parc del Litoral estarà ubicada al Passeig marítim entre l'antiga piscina descoberta i el mar.

Les activitats que es duran a terme (tallers, itineraris, visites guiades,...) estaran desenvolupades per educadors ambientals amb experiència i adreçades fonamentalment a un públic familiar on es posen en valor la importància social, patrimonial i ambiental dels parcs així com també es promou el respecte per l'entorn i el civisme.

L'accés a la jugatecambiental i els seus serveis és gratuït, així com totes les activitats ambientals proposades a les famílies. En aquest espai trobareu activitats fixes com l'espai de joc i servei de préstec de material i activitats programades.

En tot moment es seguiran els protocols de seguretat davant el COVID-19 i és imprescindible dur mascareta.