Millor sense plàstic! Neteja de platja i fons marí de Sant Adrià

El proper 9 de juny és el DIA INTERNACIONAL DELS OCEANS (European Maritime Day), i per això, des de la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, SOS Océanos, Saita Diving i Be Ocean, s’ha organitzat una neteja del fons marí i de la platja de Sant Adrià.

La jornada començarà a les 9:30 h amb una immersió (només apte per a persones titulades) per extreure la màxima quantitat de residus marins de la Platja de Sant Adrià. A les 11:00 h començarà la neteja de platja i espigons, apte per a tots els públics, i famílies en especial. Es repartirà material de recollida (guants i bosses) a tots els participants. En acabar, es realitzarà una activitat de divulgació ambiental dinamitzada pel biòleg marí Eugeni Canals, de Be Ocean, i s’oferirà un petit piscolabis a tots els voluntaris.

Paral·lelament, l’activitat familiar de la Jugateca Ambiental de la platja del Litoral també se centrarà amb aquesta problemàtica amb un taller de Microplàstics (11:30 – 12:30 h)

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tot el públic, i cal inscriure’s prèviament al mail mediambient@fecdas.cat, indicant en quina de les activitats es vol participar.

arxivat sota: