Pedalada Popular del Barcelonès Nord

Sota el lema Camina amb nosaltres!es celebra del 16 al 22 de setembre La Setmana Europea de la Mobilitat. Durant aquesta setmana diversos municipis programen activitats per promoure una mobilitat més sostenible, segura i saludable com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. Aquestes activitats ens recorden la importància dels hàbits de mobilitat per millorar el paisatge urbà, la qualitat de l’aire i la salut de la població.

Sant Adrià de Besòs s’adhereix, un any més, a aquesta iniciativa i participa aquest diumenge 22 a la pedalada popular conjunta amb els municipis de Santa Coloma de Gramenet i Badalona. Tots els participants a la pedalada rebran un petit obsequi.

El mateix dia 22, la Jugateca de la Platja del Litoral, dins la seva programació de difusió d’hàbits sostenibles per al públic familiar, farà un taller de reflectants per bicicletes.

Diumenge 22 de setembre

De 9.30 a 13 hores. Pedalada popular del Barcelonès Nord. Sortida de la plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet, recorregut per Badalona i arribada a la Plaça de la Vila de Sant Adrià de Besòs.

D’ 11.30 a 13.30 hores. Taller familiar de reflectants per a la bicicleta o la motxilla i experiments per entendre què és la contaminació atmosfèrica. Jugatecambiental de la Platja del Litoral.

arxivat sota: