La Fundació Daina gestionarà el Centre Comarcal d'Atenció d'Animals de Companyia del Barcelonès (CCAAC)

A partir d'aquest primer d'agost la Fundació Daina assumeix la gestió del CCAAC , mitjançant un acord per la cessió del contracte amb l'antic gestor, que ha estat autoritzat pel Consell Comarcal del Barcelonès, del qual depèn el Centre.

El Consell General del CCAAC, màxim òrgan de govern del Centre, integrat pels Ajuntaments de Badalona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, i el propi Consell Comarcal, va acordar el passat mes de juliol autoritzar aquest canvi de gestor.

L'objecte del canvi és millorar substancialment el servei d'atenció als animals i potenciar les adopcions. La Funcació Daina, fundació de la Societat Protectora d'Animals de Mataró, ha assumit la gestió del CCAAC després d'arribar a un acord per a la cessió d'aquest contracte amb TALHER. Des del Consell Comarcal del Barcelonès i els Ajuntaments es valora molt positivament aquest acord ja que permetrà millorar la qualitat del servei. El nou contracte de gestió del Centre s'havia iniciat el passat ú de gener. Té una durada prevista inicial de dos anys, prorrogables dos anys més. La Fundació Daina compta amb una llarga experiència en la gestió de centres d'atenció d'animals. Amb la seva entrada al CCAAC es pretèn donar un impuls a les adopcions i fer un pas endavant en el benestar.

Paral.lelament a aquestes actuacions, durant el passat mes de juliol el Consell Comarcal ha iniciat un nou servei de manteniment al CCAAC que s'encarregarà de conservar diàriament les instal.lacions del Centre, així com d'executar les reparacions que siguin necessàries. També s'han aprovat unes importants obres de millora al CCAAC, que han de permetre posar al dia el Centre, onze anys després de la seva inauguració. Entre les actuacions previstes hi ha un canvi en la configuració del pastís, que permetrà canviar el model actual de confinament dels animals als boxes; o la creació d'una nova zona d'enriquiment.

arxivat sota: