BIOMARATÓ Ciutats amb vida

Del 27 al 30 d'abril de 2018

Participa en la marató d'observacions naturalistes més important del món


Del 27 al 30 d’abril tindrà lloc la Biomarató i volem que Sant Adrià de Besòs sigui la guanyadora! La Biomarató és una competició amistosa entre més de 60 ciutats de tot el món per fotografiar el màxim nombre d’espècies d'éssers vius a l’entorn urbà. Sant Adrià de Besòs hi participa amb els 36 municipis de la seva àrea metropolitana.

Durant aquests quatre dies, participa en alguna de les activitats que s’estan preparant molt a prop teu. Surt i fes fotos de qualsevol ésser viu que trobis a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Les teves observacions poden ser decisives!

Desconeixes quina espècie estàs fotografiant? No t’amoïnis: la comunitat de Natusfera t’ajudarà a identificar-la! T'agrada la muntanya? O ets més de platja? A l'àrea metropolitana ho tenim tot. Surt on més t’agradi i ajuda’ns a guanyar la Biomarató!

Entra al web de la Biomarató i informa't de tot!Quants éssers vius ets capaç de trobar i fotografiar en 4 dies?


Per registrar i comptar les observacions s’utilitzarà plataforma de ciència ciutadana Natusfera, que és un quadern de camp per al mòbil, una xarxa social naturalista i una plataforma molt potent per al seguiment de la biodiversitat.

Tan sols has d'entrar a Natusfera des de l'ordinador o des de la seva app gratuïta i crear-te un compte. A continuació, busca el subprojecte de la Biomarató del teu municipi de l'AMB o del teu districte de Barcelona i, per últim, uneix-t'hi per poder pujar les teves observacions.

Busca el subprojecte de Natusfera del teu municpi o districte, uneix-t'hi i puja-hi les teves observacions!