Avís a les Entitats perquè presentin el Contracte de Tractament de Dades.
02-09-2021

Aquest mes de setembre es farà un procès d’adequació de la base de dades d’entitats i es donarà de baixa d’ofici de les inactives.

Balanç del servei de suport a les entitats locals
13-07-2021

Ofereix atenció personalitzada, d’acompanyament i assessorament en tots els àmbits de la gestió associativa

L’Ajuntament posa en marxa la plataforma DECIDIM per Sant Adrià de Besòs, un nou portal de participació ciutadana
08-07-2021

Aquesta eina ha estat un recurs tècnic atorgat per la Diputació de Barcelona per fomentar i facilitar la participació ciutadana al municipi

Regidoria de Participació Ciutadana

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana us donem la benvinguda a aquest petit espai que és nostre i vostre alhora, i on volem exposar, tant per la vostra informació com per afavorir la vostra participació activa, tots aquells temes i accions que afecten en el desenvolupament de la nostra ciutat i en garantir la cohesió social. Esperem que aquest espai us sigui útil i que amb els vostres suggeriments l'anem millorant dia a dia.

Entenem per Participació Ciutadana totes aquelles accions que pot realitzar la ciutadania, ja sigui de manera individual o col·lectiva orientades a influir directament o indirecta en les polítiques públiques. 

Els nostres objectius: Veure més

Adreça: Plaça de la Vila 12, 3a planta
Horari: De dilluns a divendres de 9h a 14h 
Tel: 93 381 20 04 ext : 1431/1420
correu-e: pciutadana@sant-adria.net

Ens podeu trobar també a Twitter: https://twitter.com/Participaciosab i a Facebook: https://www.facebook.com/participaciociutadanasantadria

Assessorament i capacitacions personalitzades per associacions: