L’Ajuntament de Sant Adrià aprova definitivament el reglament de participació ciutadana
10-02-2021

El nou reglament de participació ciutadana es va aprovar definitivament en la sessió ordinària del ple del passat 25 de gener.

10a edició Premi Ciutat de Sant Adrià 2021
29-01-2021

Es poden presentar candidatures, del dia 1 al 15 de febrer

Exposició pública de les bases dels Premis Ciutat de Sant Adrià 2021
05-01-2021

Enguany s'atorgaran tres distincions a iniciatives, projectes o treballs que hagin contribuït solidàriament a l’atenuació dels efectes socials provocats per la Pandèmia de la Covid-19.

Regidoria de Participació Ciutadana

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana us donem la benvinguda a aquest petit espai que és nostre i vostre alhora, i on volem exposar, tant per la vostra informació com per afavorir la vostra participació activa, tots aquells temes i accions que afecten en el desenvolupament de la nostra ciutat i en garantir la cohesió social. Esperem que aquest espai us sigui útil i que amb els vostres suggeriments l'anem millorant dia a dia.

Entenem per Participació Ciutadana totes aquelles accions que pot realitzar la ciutadania, ja sigui de manera individual o col·lectiva orientades a influir directament o indirecta en les polítiques públiques. 

Els nostres objectius: Veure més

Adreça: Plaça de la Vila 12, 3a planta
Horari: De dilluns a divendres de 9h a 14h 
Tel: 93 381 20 04 ext : 1431/1420
correu-e: pciutadana@sant-adria.net

Ens podeu trobar també a Twitter: https://twitter.com/Participaciosab i a Facebook: https://www.facebook.com/participaciociutadanasantadria

Assessorament i capacitacions personalitzades per associacions: