Diagnosi participada: enquestes adreçades a la ciutadania i a les entitats
03-12-2021

Disponibles al Decidim per Sant Adrià de l'1 de desembre al 21 de gener.

Es crea la Mesa del teixit associatiu de Sant Adrià de Besòs
21-10-2021

Aquesta mesa es configura com un grup puntual per l’abordatge d’una diagnosi participada d’aquest sector i per la preparació de la propera Mostra d’Entitats.

Inici de la Diagnosi participada del teixit associatiu del municipi
19-10-2021

Es vol comptar amb la participació activa dels propis representants d’associacions, tècnics, polítics municipals i ciutadans.

Regidoria de Participació Ciutadana

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana us donem la benvinguda a aquest petit espai que és nostre i vostre alhora, i on volem exposar, tant per la vostra informació com per afavorir la vostra participació activa, tots aquells temes i accions que afecten en el desenvolupament de la nostra ciutat i en garantir la cohesió social. Esperem que aquest espai us sigui útil i que amb els vostres suggeriments l'anem millorant dia a dia.

Entenem per Participació Ciutadana totes aquelles accions que pot realitzar la ciutadania, ja sigui de manera individual o col·lectiva orientades a influir directament o indirecta en les polítiques públiques. 

Els nostres objectius: Veure més

Adreça: Plaça de la Vila 12, 3a planta
Horari: De dilluns a divendres de 9h a 14h 
Tel: 93 381 20 04 ext : 1431/1420
correu-e: pciutadana@sant-adria.net

Ens podeu trobar també a Twitter: https://twitter.com/Participaciosab i a Facebook: https://www.facebook.com/participaciociutadanasantadria

Assessorament i capacitacions personalitzades per associacions: