X Mostra d'Entitats

Dia 4 de juny a la plaça de la Vila

Aquest any la Mostra d'Entitats arriba a la seva desena edició. En aquesta ocasió es compta amb la presència de 55 entitats i la col·laboració d'una vintena. La Mostra d'Entitats constitueix una fita important per a les mateixes entitats i per a la ciutadania en general, ja que hi queda reflectida la rica i diversa vida associativa de Sant Adrià de Besòs.

La jornada començarà a les 10,45 del matí fins a les 21 hores aproximadament. Durant tot el dia les entitats oferiran informació sobre les activitats que desenvolupen, a més de tallers i degustacions. Es podrà gaudir d'espectacles organitzats per les associacions a la tarima que hi haurà instal·lada al mateix recinte. A més, es podrà trobar un espai d'informació sobre la 1ª Ruta Solidària per l’ELA, que es celebrarà el 19 de juny. Una iniciativa de l'ultrafondista adrianenc Alberto de la Guia per aconseguir fons que es destinaran a la investigació d'aquesta malaltia.


Enguany, la X Mostra a més de ser un aparador on les entitats comparteixen amb la ciutadania les tasques que duen a terme, té també el repte d'incorporar les noves tecnologies a la vida associativa del municipi: xarxes socials, formes i sistemes que ens han d'ajudar a estar més ben connectats els uns amb els altres.

Podreu descarregar el programa de la X Mostra en el següent enllaç