Acte de lliurament de la 9a edició del Premi Ciutat de Sant Adrià

L'acte de lliurament és obert a tota la ciutadania. Es celebrarà aquest dimecres 1 de maig a les onze del matí, a la plaça Guillermo Vidaña.

L'Ajuntament, sota la denominació Premi Ciutat de Sant Adrià de Besòs, vol reconèixer i guardonar les iniciatives i les aportacions més significatives de persones, físiques o jurídiques, de qualsevol nacionalitat, que hagin destacat o contribuït a fomentar valors, el progrés de la societat en el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans, la defensa del medi ambient i també les que hagin destacat en l'àmbit de la cultura, l'esport o d'altres activitats.

Els premis no tenen dotació econòmica, sinó que es reconeix el treball i les trajectòries exemplars, tant de persones com d'organitzacions.

L'acte de lliurament d'aquesta novena edició tindrà lloc el proper dimecres dia 1 de maig a les onze del matí, a la Plaça Guillermo Vidaña. L'acte és obert a tota la ciutadania i l'accés serà a partir de les 10.30 hores. En cas de pluja, s'ajornarà l'acte fins a proper avís.

Aquest any 2019 s'atorgaran 10 premis en tres categories:

- Categoria d'associacions, 4 premis

- Categoria de ciutadania, 4 premis

- Categoria de l'alcalde, 2 premis

Us esperem a tots i totes per oferir el nostre reconeixement als guardonats/des.

arxivat sota: