L’Ajuntament convoca una línia d’ajuts econòmics per a donar suport a les petites empreses i els autònoms que es mantenen actius després del confinament.
18-11-2020

Amb el finançament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Junta de Govern Local va aprovar el darrer 2 d’octubre la convocatòria d’una línia de subvenció adreçada als autònoms i les empreses de menys de 50 treballadors, amb la qual pretén assegurar que mantinguin la seva activitat en el context de la pandèmia i després de l’esforç econòmic realitzat durant el confinament.

Nova convocatòria de subvenció a l’autoocupació
17-11-2020

Amb el finançament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Junta de Govern Local va aprovar el darrer 19 d’octubre la convocatòria d’una línia de subvenció que pretén incentivar la inserció laboral per compte propi.

Nova convocatòria de subvenció per a les empreses que contractin persones desocupades
16-11-2020

El darrer mes d’octubre la Junta de Govern Local va aprovar la quarta edició del programa de foment de l’ocupació, a través de la qual se subvenciona la contractació de persones desocupades del municipi i que està finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Segueix el nostre Twitter