Formació adreçada a empreses i emprenedors

Formació del Servei de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs 2021:

Cartell_cursos_empren_WEB_XXSS_2021v2

Youtube i vídeo màrqueting per a negocis (12 hores)

Objectiu: les persones assistents podreu realitzar gravacions de qualitat amb els seus smartphones, aprendreu a editar vídeos des de l'ordinador, a utilitzar apps d'edició automàtica per smartphone, a publicar vídeos a Youtube i a configurar adequadament el seu propi canal.

Dates: 2, 6 i 13 de Juliol. Horari: de 09:30 a 13:30 hores.

Modalitat: online.

Vull ser autònom/a: què puc fer amb el certificat digital? (4 hores)

Objectiu: podreu conèixer les utilitats que té el certificat digital perquè les noves persones autònomes es puguin beneficiar del seu ús, ja que actualment la majoria de tràmits empresarials es realitzen de forma telemàtica i per fer-los cal disposar de certificat digital.

Dates: 14 i 16 de Setembre. Horari: de 09:30 a 11:30 hores.

Modalitat: online.

Coneix els requisits legals i fiscals de la venda on-line (6 hores)

Objectiu: coneixereu els requeriments legals i fiscals necessaris per muntar un negoci per internet i obtindreu informació sobre les lleis i les obligacions tributàries que regeixen el comerç electrònic. Sabreu els aspectes legals i fiscals que s'ha de tenir en compte per començar la venda i/o la prestació de serveis on-line.

Dates: 27 i 29 de Setembre. Horari: de 13:30 a 16:30 hores.

Modalitat: online.

Les 12 úniques maneres de captar clients (10 hores)

Objectiu: aprendreu les úniques 12 maneres que teniu les persones autònomes i les empreses per captar clients en la era de la omnicanalitat. Coneixereu tant les avantatges competitives del producte o servei abans de sortir al mercat com les estratègies comercials en un món híbrid (on-line i off-line). I alhora també aprendreu a fer servir de forma correcta les estratègies de vendes a les xarxes socials.

Dates: 8 d'Octubre en horari de 9.30 a 14:30 hores i 15 i 19 d'Octubre en horari de 9:30 a 12 hores.

Modalitat: online.

Si esteu interessats/des, podeu inscriure’s a les diferents accions formatives omplint el següent formulari: Formulari d'incripció a cursos. Si teniu empresa individual o societària creada, caldrà que especifiqueu al mateix formulari: el nom, la forma jurídica i l'activitat econòmica de la mateixa. Us informem que les places són limitades i l'assistència és gratuïta.

Aquesta formació empresarial, es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.

Les dates i la modalitat d’impartició d’aquests cursos, estan subjectes a possibles modificacions. Us mantindrem informats/des a l'inici de cada curs a través del web www.sant-adria.net.Formació empresarial del Barcelonès Nord 2021

La formació empresarial del Barcelonès Nord, es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc de Programes de suport de desenvolupament local.

FORMACIÓ EMPRESARIAL DEL BARCELONÈS NORD_2021


Històric de formació:

Formació realitzada durant l'any 2020

Formació empresarial del Barcelonès Nord (2on semestre 2020)

Formació realitzada durant l'any 2019

Formació empresarial del Barcelonès Nord (2on semestre 2019)

Formació realitzada durant l'any 2018

Formació realitzada durant l'any 2017