Arriba la desena edició del Concurs d'Idees de Negoci

Com cada any, l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià posa en marxa el Concurs d'Idees de Negoci, que enguany arriba a la seva desena edició.

Com sabeu, hi poden participar totes les persones matriculades en centres d'ensenyament de Sant Adrià que cursin 4rt d'ESO, batxillerat o cicles formatius, així com totes les persones d'entre 16 i 25 anys d'edat empadronades al nostre municipi. Això sí, en tots dos casos és obligatori haver assistit als Seminaris de Creació d'Idees impartits per personal tècnic de l'Ajuntament, sigui en els mateixos centres o en les instal·lacions de l'Àrea de Promoció Econòmica. En aquest segon cas, els seminaris tindran lloc a l'Edifici Besòs (plaça de Francesc Micheli i Jové, s/n), els dies: 17 de març (a les 15 hores), 30 de març (a les 12 hores) i l'1 d'abril (a les 15 hores). Cal inscripció prèvia obligatòria, bé per telèfon, al número 93 462 06 25, o bé per correu electrònic, a l'adreça aodl@sant-adria.net.

Com sempre, els projectes podran ser individuals o ser presentats per grups de fins a tres persones; en tot cas, caldrà que totes les persones acompleixin les condicions d'alguna de les vies d'accés.

Pel que fa a les categories i els premis, els projectes són premiats, amb quantitats que van des dels 600 € (el primer lloc) fins als 300 (el tercer), en tres especialitats diferents (idees innovadores, idees sostenibles o solidàries i idees viables). Això sí, per tal de reforçar la vinculació dels projectes al municipi i la seva àrea d'influència, també es valorarà formalment el coneixement del territori. Segueix vigent, d'altra banda, el premi als centres d'ensenyament, en funció de la quantitat i la qualitat dels projectes que el seu alumnat presenti.

Els projectes s'hauran de presentar en format paper, amb el formulari que properament tindreu disponible a la Seu electrònica, des del 4 d'abril fins al 18 d'abril de 2016 a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, situada a la planta baixa de l'Ajuntament, juntament amb el model d'instància específic per al concurs que trobareu properament a la Seu electrònica. El lliurament dels premis tindrà lloc el divendres 27 de maig de 2016 a les 12 h. a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Adrià. Des d'aquest moment, romanen a la vostra disposició les vies habituals de contacte, per tal de plantejar qualsevol dubte relacionat amb el concurs i el seu funcionament: per telèfon, al número 93 462 06 25; per correu electrònic, a l'adreça aodl@sant-adria.net i presencialment, a l'Edifici Besòs, situat a la plaça de Francesc Micheli i Jové, s/n.