Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Cercador
error while rendering plone.global_sections

DISPONIBLE EL FORMULARI PER PARTICIPAR AL CONCURS D'IDEES DE NEGOCI

Ja podeu descarregar tots els documents necessaris per participar al Concurs d'Idees de Negoci

Ja podeu descarregar els diversos documents de què es compon el formulari necessari per participar al X Concurs d'Idees de Negoci, que podeu presentar entre el 4 i el 18 d'abril, ambdós inclosos. A l'hora d'emplenar-lo, heu de tenir presents els següents criteris.

En el primer enllaç trobareu la portada, les bases i els vuit punts a desenvolupar; aquest primer document és en format .pdf i no hi heu d'escriure res, però sí és obligatori imprimir-lo i incloure'l en el projecte.

En el segon enllaç trobareu un document de text en blanc amb el marc del formulari, que haureu de fer servir per redactar i desenvolupar els set primers punts, amb un màxim de 3 fulls per punt.

En el tercer enllaç trobareu el full corresponent al vuitè punt, on heu d'introduir les dades relatives als recursos econòmics del projecte, tot utilitzant els espais establerts.

En el quart enllaç trobareu la contraportada del formulari, on heu d'especificar el títol del projecte, el DNI i el número de telèfon de la persona concursant o les persones concursants, en els espais preparats. Tots els camps que fan referència als centres d'ensenyament només s'han d'emplenar si esteu matriculats en un dels cursos previstos a les bases (quart d'ESO, batxillerat i cicles formatius) d'un centre d'ensenyament del municipi.

Per a presentar el projecte, haureu d'imprimir i lliurar els quatre documents junts (grapats o enquadernats), per ordre.

A més, per poder presentar el projecte, heu d'adjuntar un model d'instància específic per al concurs, amb les dades de la persona o persones que presentin el projecte, que també podeu descarregar en l'enllaç aquí.

Enllaç número 1: Portada, bases i punts a desenvolupar

Enllaç número 2: Full en blanc (set primers punts)

Enllaç número 3: Recursos econòmics (vuitè punt)

Enllaç número 4: Contraportada

Enllaç número 5: Sol·licitud