L'Ajuntament inicia un procés de selecció de 25 persones aturades per a un pla d'ocupació

Recentment ha estat aprovat per la Diputació de Barcelona el “ Programa complementari de foment de l'ocupació 2016”. A través d'aquest programa l'Ajuntament té previst contractar 25 persones amb l'objectiu d'estimular l'economia local i fomentar la contractació de persones aturades preferentment de Sant Adrià de Besòs. A més a més el pla d'ocupació és una eina per millorar l'ocupabilitat d'aquestes persones i facilitar la seva inserció laboral en finalitzar el projecte. El procés de selecció començarà aquest mes de maig.

Els perfils de la convocatòria són diversos i una bona part, com en ocasions anteriors, desenvoluparan feines relacionades amb la neteja i el manteniment dels espais verds de la ciutat. Per tal de reforçar la tasca de suport a la rehabilitació de pisos de famílies en risc d'exclusió social també es preveu la contractació de 4 persones que facin tasques administratives de reforç i un tècnic/a per als Serveis Socials municipals. També es contractaran dues persones com a Agents Cívics per difondre l'Ordenança de bon veïnatge i bon ús de l'espai públic

Com en convocatòries anteriors el sistema de selecció es farà mitjançant entrevista i sorteig públic, tret d'aquells perfils amb els que es demana un nivell mínim o superior d'equivalència a batxillerat.

Documentació i llistats definitius

Bases Plans

Llistat admesos entrevistes Ajuntament

Llistat admesos entrevistes Edifici Besòs

Llistat exclosos

Òrgan de valoració

Resultat entrevistes Administratiu/va

Resultat entrevistes Agents Cívic Via Pública

Persones no seleccionades per al sorteig de peó.

Resultat entrevistes TM Responsable Programa

Resultat entrevistes TM Serveis Socials

Resultat sorteig Peó

Resultat sorteig Oficial Pintura

Resultat sorteig Oficial Lampista

Per a més informació sobre aquest programa us podeu adreçar a l'Edifici Besòs (Plaça Francesc Micheli i Jové, s/n) Tel. 462 06 25/28 74, en horari de 8 a 15 h.