Curs: Kit bàsic de comunicació per donar a conèixer el teu negoci

Formació per a persones emprenedores i empresàries

Si estàs iniciant el teu negoci i necessites crear les eines de comunicació per fer-ne difusió, o bé si ja l'has engegat però vols validar la difusió que estàs fent, l’Ajuntament de Sant Adrià, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, i el suport de la Diputació de Barcelona, t’ofereixen l’oportunitat de participar en el curs Kit bàsic de comunicació per donar a conèixer el teu negoci. Aquest curs t'ofereix una guia sobre allò que et cal per crear una identitat corporativa sòlida i eines professionals de reflexió per desenvolupar-les.

Els continguts que es treballaran són:

- La marca i el posicionament comercial

- La identitat corporativa

- El pla de comunicació

- La presentació corporativa

- Màrqueting online: recomanacions per a elaborar emailings i planificar continguts a les Xarxes Socials

-La publicitat impresa

La formació, a càrrec de Tona Codina, Redactora i Consultora Creativa, tindrà lloc el proper dijous 29 de setembre, de 16 a 20 hores, a l’Edifici Besòs (plaça de Francesc Micheli i Jové, s/n, de Sant Adrià).

Si estàs interessat/ada i encara no estàs inscrit/a, pots fer-ho a través del telèfon 93 462 06 25, presencialment al Servei de Suport Empresarial de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, o bé enviant un correu electrònic amb les teves dades (nom i cognoms, telèfon i adreça electrònica) a l'adreça aodl@sant-adria.net. Si tens empresa creada, facilita el nom, la forma jurídica i l'activitat econòmica de la mateixa. T’informo que les places són limitades i l'assistència a la formació és gratuïta.