Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Cercador
error while rendering plone.global_sections

Curs: Mindfulness

Formació per a persones emprenedores i empresàries

Demà divendres s'inicia el curs Mindfulness, organitzat per l'Ajuntament de Sant Adrià, en col·laboració amb els ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, que presenta com a objectiu ajudar al desenvolupament i l'increment d'habilitats bàsiques com la captació d'atenció, concentració, gestió adequada dels estats emocionals i millora de la comunicació.

Mindfulness significa consciència plena. És una pràctica de presa de contacte del nostre estat intern en el moment present. Aquí i ara. És amb aquesta pràctica amb la qual ens podem desvincular dels nostres pensaments limitants per accedir a contactar amb les nostres potencialitats i pròpies capacitats. Amb la pràctica del mindfulness activem el nostre hemisferi dret, part del nostre cervell oblidat culturalment, desenvolupant la nostra part emocional i intuïtiva, fonamental per activitats del nostre dia a dia com per exemple la presa de decisions. Amb la pràctica continuada de mindfulness, deixem de donar tanta importància als nostres pensaments sobre la realitat i passem a un estat de viure el moment tal i com és. Sense judicis. Passem de ‘pensar la vida’ com nosaltres volem a ‘viure la vida’ tal i com és, i d’aquesta manera podem donar el millor de nosaltres mateixos.

La formació va destinada a donar una base teòrica i pràctica experimental per als participants. De tal manera que visquin a la seva pell una sessió de mindfulness i aprenguin a fer-ho per ells/es mateixos/es, obrint la possibilitat que ho integrin i gaudeixin del mindfulness a les seves vides.

Beneficis:

- Beneficis físics, psicològics i relacionals.

- Trobar el nostre equilibri intern.

- Reducció de l'estrès des de la primera pràctica.

- Desenvolupar les nostres potencialitats i capacitats.

- Autoconeixement i desenvolupament personal.

- Millor presa de decisions.

- Relacions socials més satisfactòries.

- Presa de contacte emocional i millor gestió.

- Desenvolupament empatia i connexió amb la resta de persones.

- Major concentració en l'activitat que s'està realitzant.


Índex del curs:

- Base teòrica i científica del mindfulness.

- Per que és el mindfulness l’eina del futur?

- Pràctica de mindfulness guiada

- Espai de debat i consulta. Aclariments de dubtes.

La formació, de 20 hores, s'estructura en quatre sessions, els dies 7, 14, 21 i 28 d'octubre, de 15:00 a 20:00 hores, i tindrà lloc a l'Edifici Besòs (plaça de Francesc Micheli i Jové, s/n de Sant Adrià de Besòs).

L'assistència al programa formatiu és totalment gratuïta, però requereix inscripció prèvia que pot realitzar-se a través del telèfon 93 462 06 25, presencialment al Servei de Suport Empresarial de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, o bé enviant un correu electrònic amb les teves dades (nom i cognoms, telèfon i adreça electrònica) a l'adreça aodl@sant-adria.net. Si tens empresa creada, facilita el nom, la forma jurídica i l'activitat econòmica de la mateixa. T'informo que les places són limitades.