Programa de mentoring per a joves emprenedors

Acompanyament a joves emprenedors/es mitjançant el mentoring d'empresaris/àries i professionals amb experiència en aquest àmbit.

En una iniciativa promoguda per la Fundació Privada per a la Promoció de l'Autoocupació de Catalunya i en el marc de les xarxes Youth Business Spain i Youth Business International, l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, mitjançant Grameimpuls, està gestionant, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i la Diputació de Barcelona, un programa de mentoring per tal d'aprofitar el coneixement de les empreses consolidades del territori en benefici d'altres de recent constitució.

Gràcies al programa de mentoring, persones empresàries i professionals amb experiència emprenedora comparteixen el seu temps, en qualitat de voluntaris/àries, amb joves emprenedors/es acompanyant-los en la posada en marxa i consolidació dels seus projectes.

L'acompanyament, disponible per a persones que tinguin projecte en marxa o bé el vagin a iniciar en breu i que encara no tinguin 36 anys d'edat, es portarà a terme durant un any aproximadament. A l'inici del programa, tant la persona emprenedora com el mentor/a, rebran una breu formació per conèixer com es desenvolupa el mateix.

Pels interessats en participar en el programa, ja sigui com a emprenedor “mentorat” o com a mentor/a, el dimecres 26 d'octubre es farà una sessió de presentació al Forn-Degustació Janis a les 15.00 (c. Anselm Clavé, 26 de Santa Coloma de Gramenet). Per qüestions d'aforament, us demanem que reserveu plaça, bé adreçant-vos al Servei de Suport Empresarial de l’Ajuntament de Sant Adrià, a la plaça de Francesc Micheli i Jové, s/n, per telèfon al 93 462 28 74 o per correu electrònic a l’adreça aodl@sant-adria.net.

La primera formació específica es durà a terme a mitjans de novembre.