Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Cercador
error while rendering plone.global_sections

Programa Garantia Juvenil: itinerari d'innovació i noves tecnologies aplicades a l'alimentació i la salut

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, en col·laboració amb l'Ajuntament de Badalona i Grameimpuls, posa en marxa el programa de Garantia Juvenil Emprenedoria.

L'itinerari, finançat pel Departament d'Empresa i Coneixement i amb el suport del Fons Social Europeu, té com a objectiu fomentar l'aparició de projectes d'emprenedoria en dues àrees potencials que són claus pel territori organitzador: la salut i l'alimentació. Es cerca que els projectes destaquin en innovació i noves tecnologies, fent especial atenció a les aplicacions mòbils (apps) i la impressió en 3D.

Els joves participants rebran un itinerari formatiu a càrrec d'experts, en les àrees de tecnologia, innovació i model de negoci (mesos de març i abril), i gestió empresarial (mesos de març i abril). També rebran tutories especialitzades per orientar-los en la creació i l'impuls de nous projectes (mesos de maig i juny).

Per participar, cal que els joves tinguin entre 18 i 29 anys d'edat i estar inscrits com a demandants d'ocupació no ocupats al SOC, i que es donin d'alta al programa de Garantia Juvenil.

La participació en el Programa és gratuïta però cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades.  La preinscripció es pot formalitzar, fins el proper dijous 25 de febrer, presencialment a l'Edifici Besòs, al telèfon 93 462 06 25, o bé enviant un correu a l'adreça electrònica empresa@sant-adria.net. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica.