Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Cercador
error while rendering plone.global_sections

Curs: Esprem Youtube i el vídeo màrqueting al teu negoci

Formació per a persones emprenedores i empresàries

L’Ajuntament de Sant Adrià, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, i el suport de la Diputació de Barcelona, et conviden a participar al curs Esprem Youtube i el vídeo màrqueting al teu negoci, que té com a objectiu conèixer altres formes de mostrar els nostres productes, serveis o informació de valor perquè puguin ser atractius per la nostra audiència; aprendre a editar vídeos, a publicar-los i a configurar un canal adequat a Youtube.

La formació està estructurada en tres sessions a les quals es treballaran continguts específics per assolir els següents objectius:

Sessió 1:

- Conèixer experiències inspiradores d’èxit a Youtube a la pime i en emprenedors.

- Conèixer dispositius que ens poden ajudar a realitzar vídeos de millor qualitat.

- Crear vídeos. Editar-los amb l’ordinador i amb els nostres smartphones.

Sessió 2:

- Aprendre a pujar vídeos a Youtube i configurar el Canal (edició de vídeo i millores; subtítols; anotacions; marques d’aigua; modificant àudio; filtres)

Sessió 3:

- Millorar la difusió dels vídeos pujats a Youtube (subtitulació; copyright i legalitat; estadístiques; recursos gratuïts -música, vídeo i sons).

La formació, a càrrec d’Emili Rodríguez, de Coaching Tecnológico, tindrà lloc els dies 11, 13 i 18 de desembre, de 16 a 20 hores, a l’Edifici Besòs (plaça de Francesc Michelli i Jové, s/n, de Sant Adrià).

L'assistència al curs és totalment gratuïta, però requereix inscripció prèvia que pot realitzar-se a través del telèfon 93 462 06 25, presencialment al Servei de Suport Empresarial de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, o bé enviant un correu electrònic amb les teves dades (nom i cognoms, telèfon i adreça electrònica) a l'adreça aodl@sant-adria.net. Si tens empresa creada, facilita el nom, la forma jurídica i l'activitat econòmica de la mateixa. T’informo que les places són limitades al nombre d’ordinadors disponibles a l’aula.