Curs gratuït d'informàtica (Adriatic nivell Bàsic)

Aquest curs dóna opció a obtenir un certificat acreditatiu de nivell bàsic envers l'ús de les noves tecnologies, emès per la Generalitat.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica, l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs realitzarà els propers mesos d’octubre, novembre i desembre, una segona edició del curs Adriatic, un curs gratuït d'informàtica on es treballaran 6 competències bàsiques que permetran a l'alumne preparar-se per l'obtenció d'un certificat acreditatiu de la competència digital.

Aquest curs va dirigit principalment a usuaris, emprenedors i empreses que volen gaudir d'una autonomia i capacitat crítica envers l'ús de les noves tecnologies i cerquen augmentar els seus coneixements informàtics. En finalitzar el curs els alumnes realitzaran una prova telemàtica en el mateix centre. Les persones que superin satisfactòriament la prova obtindran un certificat que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (en aquest cas el nivell 1 o bàsic) de competències en TIC ( Tecnologies de la Informació i Comunicació) davant qualsevol empresa o administració. Aquesta acreditació ens permetrà quantificar el nostre coneixement informàtic, en el nostre currículum, dins l'apartat de coneixements informàtics. D'alguna manera, el seu objectiu hauria de ser el mateix que un Nivell C o D de català, però en l'àmbit informàtic.

Inscripcions obertes!

Telèfon 934622874 –smarin@sant-adria.net

Edifici Besòs (Plaça Francesc Micheli i Jove s/n)

Preguntar per Sara/ Elisabeth