Curs: Legalització de la presència de les empreses a Internet

Formació per a persones emprenedores i empresàries

Amb l’objectiu d’assessorar i orientar a aquelles persones que fan servir Internet com a eina de presentació, promoció o venda per al seu negoci, preocupades pel compliment de les normatives implicades i la seva reputació on-line, properament s'inicia el taller Legalització de la presència de les empreses a internet, amb els continguts següents:

1. Formes que pot fer servir l’empresa per tenir presència a Internet:

- Web corporativa

- Plataformes d’Ecommerce

- Problemàtica cookies

- Xarxes Socials

- Publicitat/Newsletters/Blogs

- Cloud computing a l’entorn de l’empresa

2. Normatives implicades:

- LO 15/99 de Protección de Datos de carácter personal

- Ley 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (LSSI)

- Ley 32/2003, de 3 de noviembre, General de Telecomunicaciones

- Ley General para la Defensa de Consumidores y Usuarios y Ley 34/1988 General de publicidad

3. Principis fonamentals a tenir en compte

4. Obligacions legals bàsiques i advertències

5. Exemples reals a partir dels supòsits plantejats pels participants

6. Anàlisi de la reputació on-line

Aquesta activitat formativa s’adreça a persones emprenedores amb un negoci, en funcionament o en projecte, amb presència a Internet com a mitjà de promoció a través de qualsevol mitjà (web pròpia, comerç electrònic, xarxes socials, blogs, etc.).

El taller, organitzat per l'Ajuntament de Sant Adrià, en col·laboració amb els ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, i amb el finançament de la Diputació de Barcelona i el suport de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, tindrà lloc dijous 26 d'octubre, de 14:00 a 16:30 hores, a l'Edifici Besòs (plaça de Francesc Michelli i Jové, s/n, de Sant Adrià de Besòs).

L'assistència és totalment gratuïta, però requereix inscripció prèvia que pot realitzar-se a través del telèfon 93 462 06 25, presencialment al Servei de Suport Empresarial de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, o bé enviant un correu electrònic amb les seves dades (nom i cognoms, telèfon i adreça electrònica) a l'adreça aodl@sant-adria.net. Si teniu empresa creada, faciliteu el nom, la forma jurídica i l'activitat econòmica de la mateixa. Us informem que les places són limitades.
arxivat sota: