Curs: Mindfulness

Formació per a persones emprenedores i empresàries

Properament s'inicia el curs Mindfulness, organitzat per l'Ajuntament de Sant Adrià, en col·laboració amb els ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, i amb el finançament de la Diputació de Barcelona, el suport de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

El Mindfulness és la pràctica de la consciència plena. Amb aquest curs t’ajudarem a desenvolupar qualitats i capacitats, com són la creativitat, la serenitat, la concentració i la intel·ligència intuïtiva d’alt valor per totes les persones, però molt especialment per totes aquelles que opten per emprendre una activitat o negoci. Veurem com aquestes capacitats poden millorar i incrementar la teva iniciativa empresarial. Durant la formació s’assoleix coneixement sobre el nostre funcionament intern i el funcionament del nostre cervell i s’aprèn a practicar mindfulness, integrar-lo a les nostres vides i gaudir dels seus beneficis.

A continuació, et presentem el programa formatiu:

1ª sessió: Introducció al Mindfulness

- Què és el mindulness.

- Bases de la neurociència sobre el mindfulness.

- Beneficis de la pràctica del mindfulness.

2ª sessió: Mindfulness i autoconeixement

- Com és configura la nostra personalitat.

- La realitat i la nostra percepció de la realitat.

- La reconquista de les nostres parts repudiades.

3ª sessió: Aprenent a observar-nos per transformar-nos

- La mirada transformadora i possibilitadora.

- La responsabilitat i el poder triar.

- El desenvolupament de les nostres qualitats i capacitats.

4ª sessió: L’aplicació i la integració del mindfulness a la vida diària

- Dificultats de la pràctica diària.

- Anar més enllà: el quart estat del cervell.

- Tancament.

Totes les sessions inclouen pràctica i exercicis.

La formació, de 16 hores, tindrà lloc els dies 6, 13, 20 i 27 de novembre, de 16:00 a 20:00 hores, a l'Edifici Besòs (plaça de Francesc Michelli i Jové, s/n de Sant Adrià).

L'assistència al curs és totalment gratuïta, però requereix inscripció prèvia que pot realitzar-se a través del telèfon 93 462 06 25, presencialment al Servei de Suport Empresarial de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, o bé enviant un correu electrònic amb les teves dades (nom i cognoms, telèfon i adreça electrònica) a l'adreça aodl@sant-adria.net. Si tens empresa creada, facilita el nom, la forma jurídica i l'activitat econòmica de la mateixa. T’informo que les places són limitades.