Curs: Taller pràctic en LOPD: «Fes-ho tu mateix»

Formació per a persones emprenedores i empresàries

Properament s'inicia el curs Taller pràctic en LOPD: «Fes-ho tu mateix», organitzat per l'Ajuntament de Sant Adrià, en col·laboració amb els ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, i amb el finançament de la Diputació de Barcelona, el suport de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

Els objectius principals del taller són: resoldre els dubtes que en l'àmbit pràctic es generen en l'adaptació de la LOPD; permetre als assistents fer el seguiment de la seva pròpia empresa, si ja estan adaptades; facilitar als assistents, que encara no s’han adaptat a la LOPD, que puguin fer la implantació per ells mateixos a partir dels coneixements impartits i documents entregats durant la formació. Per assolir-los, es desenvoluparà el següent programa formatiu:

1. Conceptes bàsics i Principis Fonamentals de la LOPD

2. Drets ARCO, Accés, Rectificació, Cancel·lació i Oposició.

3. Fases d’una implantació de LOPD

4. Documentació jurídica de la implantació: Contractes d’encàrrec de tractament i clàusules de consentiment informat.

5. Funcionament del sistema NOTA de l’AEPD per la declaració de fitxers: Declaració d’un fitxer en temps real a www.agpd.es

6. Obligacions de l’empresa i obligacions dels usuaris

7. Anàlisi de supòsits de fet reals plantejats pels participants

8. Al final de la jornada, es farà entrega de tota la documentació necessària perquè els participants adaptin la seva empresa a la LOPD.

La formació, de 4 hores, tindrà lloc dilluns 23 d’octubre, de 16:00 a 20:00 hores, a l'Edifici Besòs (plaça de Francesc Michelli i Jové, s/n de Sant Adrià).

L'assistència al taller és totalment gratuïta, però requereix inscripció prèvia que pot realitzar-se a través del telèfon 93 462 06 25, presencialment al Servei de Suport Empresarial de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, o bé enviant un correu electrònic amb les seves dades (nom i cognoms, telèfon i adreça electrònica) a l'adreça aodl@sant-adria.net. Si teniu empresa creada, faciliteu el nom, la forma jurídica i l'activitat econòmica de la mateixa. Us informem que les places són limitades.

arxivat sota: