Formació per a persones emprenedores i empresàries

El servei de Suport Empresarial de l’Ajuntament de Sant Adrià, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, i amb el finançament de la Diputació de Barcelona i el suport de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, ofereix les següents accions formatives adreçades a persones emprenedores i empresàries durant els mesos d’octubre a desembre.

Fiscalitat adreçada a empresaris/àries individuals i societats civils

Objectiu: Aprendre els conceptes més habituals i el funcionament del càlcul d'impostos per planificar una estratègia tributària de gestió del negoci.

Dates: 2, 4, 9 i 11 d'octubre

Horari: de 16 a 20 h

Lloc: Edifici Polidor (pl. Guillermo Vidaña i Haro, s/n)

Aquest curs inclou consultoria individual a les empreses participants posterior a l'acció formativa.

Solucions a la facturació de l’emprenedor i de la petita empresa

Objectiu: Facilitar eines informàtiques de facturació i control de cobraments i pagaments de clients i a proveïdors.

Dates: 16 i 18 d’octubre

Horari: de 16 a 19 h

Lloc: Edifici Besòs (pl. Francesc Michelli i Jové, s/n)

Taller pràctic en LOPD «Fes-ho tu mateix»

Objectiu: Aclarir conceptes de la normativa vigent en protecció de dades de caràcter personal que tinguin una aplicació pràctica. Es farà un repàs de cadascuna de les obligacions que ens marca la Llei Orgànica 15/99 de Protecció de dades, desenvolupant una explicació pràctica per poder atendre a aquests requisits legals i es donarà resposta a les preguntes que puguin sorgir en el procés d'adaptació.

Dates: 23 d’octubre

Horari: de 16 a 20 h

Lloc: Edifici Besòs (pl. Francesc Michelli i Jové, s/n)

Legalització de la presència de les empreses a internet

Objectiu: Assessorar i orientar a aquelles persones que fan servir Internet com a eina de presentació, promoció o venda per al seu negoci, preocupades pel compliment de les normatives implicades i la seva reputació on-line.

Dates: 26 d’octubre

Horari: de 14 a 16:30 h

Lloc: Edifici Besòs (pl. Francesc Michelli i Jové, s/n)

Mindfulness dirigit a persones emprenedores i empresàries

Objectiu: Ajudar al desenvolupament i l'increment d'algunes habilitats bàsiques com la captació d'atenció, concentració, gestió adequada dels estats emocionals i millora de la comunicació.

Dates: 6, 13, 20 i 27 de novembre

Horari: de 16 a 20 h

Lloc: Edifici Besòs (pl. Francesc Michelli i Jové, s/n)

Neuromàrqueting. La clau de l'èxit en temps de crisi

Objectiu: Proporcionar nous coneixements sobre els processos cerebrals que determinen el comportament de les persones abans de les seves decisions de compra i consum de productes i serveis per facilitar la venda.

Dates: 2, 3, 9 i 10 de novembre

Horari: de 15 a 20 h

Lloc: Edifici Besòs (pl. Francesc Michelli i Jové, s/n)

Crea la teva marca personal i aprèn a difondre-la per internet

Objectiu: Conèixer la potencialitat de tenir una bona marca personal, els seus beneficis i el valor afegit que pot aportar a un emprenedor i a un negoci i transformar-la al món d’internet, xarxes socials i a les noves tecnologies.

Dates: 29 de novembre i 4 de desembre

Horari: de 16 a 20 h

Lloc: Edifici Besòs (pl. Francesc Michelli i Jové, s/n)

Esprem Youtube i el vídeo màrqueting al teu negoci

Objectiu: Conèixer altres formes de mostrar els nostres productes, serveis o informació de valor perquè puguin ser atractius per la nostra audiència; aprendre a editar vídeos i publicar-los a Youtube.

Dates: 11, 13 i 18 de desembre

Horari: de 16 a 20 h

Lloc: Edifici Besòs (pl. Francesc Michelli i Jové, s/n)

Si esteu interessats/ades, cal inscriure-us a través del telèfon 93 462 06 25, presencialment al Servei de Suport Empresarial de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, o bé enviant un correu electrònic amb les seves dades (nom i cognoms, telèfon i adreça electrònica) a l'adreça aodl@sant-adria.net. Si teniu empresa creada, faciliteu el nom, la forma jurídica i l'activitat econòmica de la mateixa. Us informem que les places són limitades i l'assistència a la formació és gratuïta.

Les dates estan subjectes a possibles modificacions. Us mantindrem informats/ades de l'inici de cada curs a través del web www.sant-adria.net.

arxivat sota: