Tercera edició del projecte ''Fem ocupació per a joves''

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha atorgat a l’Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs la tercera edició del Projecte “ Fem ocupació per a Joves “.

Aquest programa pretén millorar les possibilitats d’inserció laboral dels joves en atur, amb manca de qualificació especialitzada i prioritàriament amb experiència professional. En concret, s’adreça als joves de 18 a 29 anys, no necessàriament inscrits a la Garantia Juvenil, demandants d’ocupació que disposen del títol d’ensenyament secundari obligatori, de batxillerat, o bé d’un cicle formatiu de grau mitjà.

Per aconseguir aquest objectiu s'ha dissenyat un itinerari dual de formació-contractació, basat en les següents accions:


  • - Experiència professional mitjançant contracte de treball.

  • - Formació vinculada al contracte de treball.

  • - Orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació.


L'Àrea de Promoció Econòmica ha dut a terme tota una tasca en la recerca d'empreses per permetre la detecció de llocs de treball vacants i la identificació dels següents perfils professionals per a fer les contractacions. L'ocupació confirmada a data d'avui és de Controlador/a d'accessos per a treballar a diverses empreses del sector.Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar a:

Secció de Formació i Ocupació

Plaça de Francesc Micheli i Jové, s/n

08930 Sant Adrià de Besòs

Telèfon: 93 462 28 74 – 93 462 06 25

A/e: femocupacio@sant-adria.net

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, d’acord amb el Programa “Fem Ocupació per a Joves”, regulat per l’Ordre EMO/256/2015”

arxivat sota: