Curs: Com dissenyar una campanya d’e-mail marketing des de zero.

Formació per a persones emprenedores i empresàries.

L’Ajuntament de Sant Adrià, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, i el suport de la Diputació de Barcelona, et conviden a participar al curs Com dissenyar una campanya d’e-mail marketing des de zero, que té com a objectiu aprendre a crear una base de dades dels subscriptors. Aprendre a dissenyar una newsletter atractiva i personalitzada perquè els nostres objectius de campanya es compleixin. Conèixer la importància del contingut que publiquem a la newsletter. Conèixer el mecanisme per posar en marxa una campanya d'e-mail marketing.

 • Continguts:

  Creació de bases de dades de subscriptors/es: llistes

  Importa o afegir subscriptors a les llistes: Excel, TXT, CSV...

  Personalització de llistes: Interessos, Tipus de Clients, Zones, Lloc de la subscripció

  Configuració del perfil

  Creació de formularis de registre per captar nous subscriptors/es

  Disseny d’una newsletter: Plantilles Bàsiques i Prèmium

  Tipus de campanya d’e-mail marketing

  Enviament i seguiment de la campanya

La formació tindrà lloc el dia 25 d’octubre, de 16 a 20 hores, a l’Edifici Besòs (plaça de Francesc Michelli i Jové, s/n, de Sant Adrià).

L'assistència al curs és totalment gratuïta, però requereix inscripció prèvia que pot realitzar-se a través del telèfon 93 462 06 25, presencialment al Servei de Suport Empresarial de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, o bé enviant un correu electrònic amb les teves dades (nom i cognoms, telèfon i adreça electrònica) a l'adreça aodl1@sant-adria.net. Si tens empresa individual o societària creada, facilita el nom, la forma jurídica i l'activitat econòmica de la mateixa. T’informo que les places són limitades al nombre d’ordinadors disponibles a l’aula.