Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Cercador
error while rendering plone.global_sections

Curs gratuït d'informàtica : Adri@tic

Aquest curs dóna opció a obtenir un certificat acreditatiu de nivell bàsic envers l'ús de les noves tecnologies, emès per la Generalitat: l’ACTIC.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica, l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs realitzarà els propers mesos març, abril, maig i juny, una nova edició del curs anomenat Adriatic, un curs gratuït d'informàtica de més de 100 hores, molt complet, on s’ampliaran i repassaran continguts d’informàtica bàsica, que permetran a l'alumne preparar-se per l'obtenció d'un certificat acreditatiu dels coneixements digitals.

El curs està previst que comenci el 25 de març i acabi el 22 de juny del 2019.

Aquest curs va dirigit principalment a usuaris, emprenedors i empreses que volen gaudir d'una autonomia i capacitat crítica envers l'ús de les noves tecnologies i cerquen augmentar els seus coneixements informàtics. En finalitzar el curs els alumnes realitzaran una prova telemàtica en el mateix centre. Les persones que superin satisfactòriament la prova obtindran un certificat que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (en aquest cas el nivell 1 o bàsic) de competències en TIC ( Tecnologies de la Informació i Comunicació) davant qualsevol empresa o administració. Aquesta acreditació ens permetrà quantificar el nostre coneixement informàtic, en el nostre currículum, dins l'apartat de coneixements informàtics. D'alguna manera, el seu objectiu hauria de ser el mateix que un Nivell C o D de català, però en l'àmbit informàtic.

Inscripcions obertes!

Telèfon 934622874 –smarin@sant-adria.net

Edifici Besòs (Plaça Francesc Micheli i Jove s/n)

arxivat sota: