Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Cercador
error while rendering plone.global_sections

Curs de Solucions a la facturació de l’emprenedor/a i de la petita empresa.

Oferir informació sobre diferents tipus de factures. Solucions i aplicacions pràctiques al núvol i/o en local. Dates: 26 i 28 de Novembre de 15 a 19 hores.

Amb l’objectiu de facilitar eines informàtiques de facturació i control de cobraments i pagaments de clients i a proveïdors. Proveir als assistents d’una visió practica i útil sobre l’aplicació de les eines al núvol i/o en local, properament s'inicia el curs Solucions a la facturació de l’emprenedor i de la petita empresa, amb el següent programa formatiu:

  • Continguts

a) La factura

b) Tipus de factura:

- Ordinària

- Simplificada

- Rectificativa

- Electrònica

- Proforma

c) Facturació:

- Obligació d’emetre factures. IVA

- Continguts obligatoris en funció del tipus de factura

- Facturació a proveïdors. Facturació a clients

- Diari de facturació

- Control de cobraments i pagaments

d) Eines de facturació:

- Plantilles de facturació off-line

- Eines de facturació al núvol

e) Controls de cobraments i pagaments

f) Software propietari o lliure

g) Normativa i documentació d’interès

La formació, organitzada per l'Ajuntament de Sant Adrià, en col·laboració amb els ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, i amb el finançament de la Diputació de Barcelona i el suport de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, tindrà lloc els dies 26 i 28 de novembre, de 15:00 a 19:00 hores, a l'Edifici Besòs (plaça de Francesc Michelli i Jové, s/n, de Sant Adrià de Besòs).

L'assistència és totalment gratuïta, però requereix inscripció prèvia que pot realitzar-se a través del telèfon 93 462 06 25, presencialment al Servei de Suport Empresarial de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, o bé enviant un correu electrònic amb les seves dades (nom i cognoms, telèfon i adreça electrònica) a l'adreça aodl1@sant-adria.net. Si teniu empresa creada, faciliteu el nom, la forma jurídica i l'activitat econòmica de la mateixa. Us informem que les places són limitades.

arxivat sota: