Presentació pública del projecte Eix Besòs Circular

Una iniciativa territorial que vol difondre els avantatges de l’economia circular i promoure la col·laboració entre empreses.

El pròxim dimecres 28 de novembre, a les 9.00 h, tindrà lloc la presentació a totes les empreses de Badalona i Sant Adrià,  així com a la premsa, el projecte Eix Besòs Circular que ha estat desenvolupat conjuntament pels dos municipis al llarg del 2018. El seu principal objectiu ha estat detectar possibilitats de col·laboració entre empreses, no només a través de la transformació de residus en recursos, sinó en altres formes de col·laboració més senzilles i assequibles.

Durant la presentació intervindran representants d’ens com ACCIÓ, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya o l’Àrea Metropolitana de Barcelona. A més, dues empreses, una de cada municipi, exposaran els seus plans o pràctiques en l’àmbit de l’economia circular i la sostenibilitat.

El propòsit de la jornada és fer difusió del projecte en qüestió. Tanmateix, es vol fer visible el ventall de  possibilitats d'estalvi i sostenibilitat que, amb el nou enfocament del tractament de residus, s'obre a les empreses.