error while rendering plone.header

L’ àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs és centre col·laborador d’ACTIC.

A les instal·lacions de l’Edifici Besòs de Sant Adrià de Besòs, pots fer la prova ACTIC per acreditar els teus coneixements en TIC.

L' ACTIC és un certificat emès per la Generalitat de Catalunya que permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar, davant de qualsevol instància pública o privada, els seus coneixements, habilitats i actituds a l’hora de fer un ús segur i crític de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació). La prova és telemàtica, encara que s’ha de fer en un centre col·laborador autoritzat per la Generalitat, el qual garanteix que es fa en les condicions adequades.

Hi ha més de 300 centres distribuïts per tot Catalunya, amb molta diversitat d’horaris d'avaluació. L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs és centre col·laborador dACTIC des de l’any 2014. Concretament les proves telemàtiques es realitzen a les instal·lacions de l’Edifici Besòs (plaça de Francesc Micheli i Jové, s/n, de Sant Adrià).

El certificat de l’ACTIC et permetrà acreditar els teus coneixements informàtics davant qualsevol empresa o administració.

L’any passat 2018, 64 persones han confiat en nosaltres per fer la prova ACTIC en les nostres instal·lacions, i 25 persones es van formar amb nosaltres en els continguts de la prova, participant en les dues edicions del curs Adri@tic. Aquest any 2019, una nova edició del curs Adri@tic, està prevista que comenci a finals del mes de març. Si no vols formar-te per que consideres que ja tens el nivell i vols fer directament la prova ACTIC, pots accedir a la pàgina: https://actic.gencat.cat/ca/actic_informacio/actic_proc_asp/ on t’explicaran els passos que has de seguir.

arxivat sota: