error while rendering plone.header

A punt de crear-se el circuit de recollida de la fracció orgànica

L’actuació s’emmarca en el projecte Eix Besòs Circular, en marxa des de l’any passat amb la subvenció de la Diputació de Barcelona.

El proper dimecres 19 de juny tindrà lloc un nou pas cap a la creació material d’un circuit privat de recollida de la fracció orgànica entre les empreses de Badalona i Sant Adrià. Es tracta d’una reunió on hi són convocades totes aquelles que han mostrat i refermat el seu interès en participar-hi, per tal de fer-los una proposta concreta, amb un servei de recollida escollit entre totes les ofertes rebudes d’empreses d’aquest sector (Ecointeligent). Això inclou decidir qüestions com el tipus de contenidors, el calendari i els horaris de recollida, i l’operativa en general que permetrà mantenir la traçabilitat dels residus fins a la seva arribada a l’Ecoparc.

Totes les empreses amb residus orgànics derivats o bé del procés de producció o bé d’un menjador o cantina sou benvingudes i podeu venir encara que només sigui per a saber més sobre aquesta iniciativa i valorar la vostra incorporació; només cal que ens aviseu al telèfon 934 620 625 o bé a l’adreça electrònica empresa@sant-adria.net.

arxivat sota: