error while rendering plone.header

Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci.

Formació 14 i 20 de Maig de 09:00 a 13:00 hores dirigida a persones emprenedores i empresàries amb desig de tenir coneixements en l'àrea fiscal i calcular els impostos IRPF i IVA.

Properament s'inicia el curs Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci, organitzat per l'Ajuntament de Sant Adrià, en col·laboració amb els ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, i amb el finançament de la Diputació de Barcelona i el suport de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

Objectiu: que el petit empresari/a i emprenedor/a aprengui els conceptes més habituals i el funcionament del càlcul d’impostos per aconseguir una millor planificació de la seva tributació a l’hora de gestionar el seu negoci. Identificar quins són els ingressos i despeses deduïbles fiscalment.

CONTINGUTS

Sessió 1

  • Objectius:

- Que totes les persones participants entenguin el contingut de les declaracions d’IRPF que hauran de presentar a l’Agència Tributaria (models 130 i 131), a través de casos pràctics amb els quals es trobin identificades.

- Que totes les persones participants actualitzin els seus coneixements en matèria de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF).

Sessió 2

  • Objectius:

    - Que totes les persones participants entenguin el contingut de les declaracions d’IVA que hauran de liquidar amb l’Agència Tributària (models 303 i 390), a través de casos pràctics amb els quals es trobin identificades.

    - Que totes les persones participants actualitzin els seus coneixements en matèria de l’Impost sobre el valor Afegit (IVA).


La formació
és de 8 hores en total i s'estructura en dues sessions: 14 i 20 de maig de 2019 en horari de 09:00 a 13:00 hores a la Plaça de Francesc Micheli i Jové s/n de Sant Adrià de Besòs (Edifici Besòs).

L'assistència al programa formatiu és totalment gratuïta, però requereix d’inscripció prèvia que pot realitzar-se a través del telèfon 93 462 06 25, presencialment al Servei de Suport Empresarial de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, o bé enviant un correu electrònic amb les seves dades (nom i cognoms i telèfon) a l'adreça emprenedoria@sant-adria.net o empren@sant-adria.net.

arxivat sota: