error while rendering plone.header

Dispositiu d’acompanyament per a l’èxit emprenedor.

Programa que acompanya a les persones emprenedores a descobrir les seves habilitats i competències i a posar-les en joc en el negoci o projecte empresarial. Informació Edifici Besòs.

El servei de Suport Empresarial de l'Àrea de Promoció Econòmica segueix donant continuïtat al programa d'acompanyament emocional adreçat a persones emprenedores, tant a les que tenen una idea de negoci com a les que han constituït la seva pròpia empresa en els darrers anys. Aquest dispositiu és complementari al servei habitual d'assessorament a emprenedors/es. En aquesta segona edició, però, s'incorpora un nou element: les competències emprenedores, les quals són clau per a desenvolupar amb èxit un projecte empresarial o negoci.

Si vols participar en aquest programa et convidem a assistir a les sessions grupals que realitzarem a l'Edifici Besòs programades pels dies:

7 i 21 d’octubre, 4 i 18 de novembre i 2 de desembre en horari de 9:30 a 13:30 hores, i de forma adicional t'animem a participar a les sessions de coaching per a l'acompanyament individual.

En aquesta edició t'ajudarem a:

- Descobrir quins són els teus punts forts i de quina manera impulsar el teu projecte empresarial per assolir l'èxit professional;

- I a identificar els aspectes clau del teu negoci des d'un punt de vista estratègic i operatiu, treballant l'emprenedoria de forma innnovadora i molt dinàmica. 

Per a més informació, podeu adreçar-vos a: empren@sant-adria.net o emprenedoria@sant-adria.net o bé contactar al 934 622 874.


arxivat sota: