error while rendering plone.header

Formació empresarial 2n semestre.

Programació de la formació empresarial del 2n semestre de 2019 per a persones emprenedores i empreses.

Ja teniu disponible la programació de la formació empresarial del 2n semestre de 2019 per a persones emprenedores i empreses.

En aquesta ocasió i per primera vegada, l’oferta s’ha realitzat de manera conjunta i coordinada amb la resta de municipis del Barcelonès Nord (Sant Adrià de Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet)

Són un total de 23 accions formatives: 5 a Sant Adrià, 8 a Badalona i 10 s’organitzaran a Grameimpuls i estaran obertes a tota la ciutadania del territori. 

S’han programat accions amb temàtiques molt variades i continguts renovats: des de l'àmbit més fiscal per tractar temes sobre com presentar els impostos, com facturar, fins a l'àmbit més comercial sobre com atreure cap als negocis locals els clients de proximitat, com difondre la teva marca personal a les xarxes, requisits de la venda on line o bé inclús s'impartirà formació de temàtiques de caire més estratègic sobre com innovar en el teu negoci.

LLOC, DURADA I CALENDARI

Consulta el calendari i ubicacions al catàleg de la formació en aquest enllaç.

INSCRIPCIONS enviant un correu electrònic a: empren@sant-adria.net o bé emprenedoria@sant-adria.net o bé trucant al 93 462 06 25

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA. PLACES LIMITADES!

Si voleu més informació cliqueu a l'enllaç següent,on podeu consultar la informació detallada de cada curs:

Formació Empresarial PROGRAMACIÓ 2n. semestre JUL-DES 2019