error while rendering plone.header

Jornada informativa sobre l’ajut per afavorir l’Autoocupació de joves inscrits a Garantia Juvenil

La trobada serà a la planta baixa de l’espai Polidor de Sant Adrià el proper 25 de juny a les 10 hores.

L’objectiu de la sessió és donar a conèixer un ajut econòmic que facilita l’accés a l’autoocupació dels joves menors de 30 anys inscrits a Garantia Juvenil. Aquesta trobada es durà a terme el proper dimarts 25 de juny al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor (Plaça Guillermo Vidaña i Haro s/n, de Sant Adrià de Besòs) i està organitzada pels Ajuntaments de Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma i Badalona, a través dels seus serveis de promoció econòmica.

La xerrada està programada de 10 a 11.30 hores i anirà a càrrec de l’Àlex Llovet, cap de secció d’Iniciatives per al Treball de la Generalitat de Catalunya. Durant l’acte, s’explicaran les característiques d’aquest ajut. El principal requisit per poder accedir a la subvenció, de fins a 9.900€, és estar inscrit prèviament al programa de Garantia Juvenil. També cal estar donat d’alta al règim d’autònoms/es.

Us podeu inscriure a aquesta sessió informativa omplint aquest formulari o trucant al 93 462 28 74 o enviant un correu electrònic a empren@sant-adria-net

arxivat sota: