error while rendering plone.header

Curs: 10 coses que els autònoms han de saber i ningú els hi explica!

Formació 2 de Maig de 15:30 a 19:30 hores dirigida a persones emprenedores i empresàries amb desig de conèixer les novetats laborals de la Llei de reformes urgents del treball autònom.

Properament s'inicia el curs 10 coses que els autònoms han de saber i ningú els hi explica, organitzat per l'Ajuntament de Sant Adrià, en col·laboració amb els ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, i amb el finançament de la Diputació de Barcelona i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Programa Metropolità de Suport a les polítiques Socials Municipals.

Aquest curs permet conèixer les novetats laborals de la Llei de reformes urgents del treball autònom, que en els darrers anys està en constant canvi. Es facilitarà informació sobre els drets i obligacions del treballador/a autònom/a, incidint en les bonificacions, beneficis fiscals i les cotitzacions a la seguretat social.

Es tractaran també les següents qüestions: facturació, prestació d’atur, TRADE, familiars col·laboradors de treballadors/es autònoms/es, contractació de familiars, conversió a SL, etc.

En una sola sessió les persones participants trobaran resposta a dubtes que, en algun moment de l'operativa del seu dia a dia o durant la planificació del projecte, s'han arribat a plantejar.


El taller es realitzarà el proper el dia
2 de maig de 2019 en horari de 15:30 a 19:30 hores a la Plaça de Francesc Micheli i Jové s/n de Sant Adrià de Besòs (Edifici Besòs).

L'assistència al programa formatiu és totalment gratuïta, però requereix inscripció prèvia que pot realitzar-se a través del telèfon 93 462 06 25, presencialment al Servei de Suport Empresarial de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, o bé enviant un correu electrònic amb les seves dades (nom i cognoms, telèfon i adreça electrònica) a l'adreça emprenedoria@sant-adria.net o empren@sant-adria.net. En cas que tingueu una empresa individual o societària creada, faciliteu el nom, la forma jurídica i l'activitat econòmica de la mateixa. Us informem que les places són limitades.

arxivat sota: