Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Cercador
error while rendering plone.global_sections

Formació empresarial 2020. Especial Covid19.

La propera formació empresarial programada pel 2020 dirigida a persones emprenedores, autònomes i empreses, serà majoritàriament online.

Ja teniu disponible la programació de la formació empresarial del 2020 per a persones emprenedores, autònomes i empreses del territori, que a conseqüència de l’estat d’alarma, està pervista que es realitzi majoritàriament en streaming (en directe i online), per tal que s’adapti al context actual provocat per la Covid-19.

L’oferta s’ha realitzat de manera conjunta i coordinada amb la resta de municipis del Barcelonès Nord (Sant Adrià de Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet)

Són un total de 28 accions formatives: 5 a Sant Adrià, 8 a Badalona i 15 que s’organitzen a Grameimpuls i que estan obertes a tota la ciutadania del territori.

S’han programat accions amb temàtiques molt variades i continguts renovats especial Covid-19. La ubicació de la modalitat presencial està pendent de confirmar-se a mesura que es concretin les fases i els requisits del desconfinament. Us mantindrem informats/des.

Respecte a les accions amb modalitat online, les persones inscrites rebran instruccions per connectar-se a les sessions per correu electrònic.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA. PLACES LIMITADES!

Cal fer inscripció prèvia a través de següent formulari web: Formulari d'inscripció a la formació per a empreses i emprenedors/es.

Si voleu més informació detallada de cada curs, cliqueu a l'enllaç següent: Formació Empresarial PROGRAMACIÓ 2020

La formació empresarial del Barcelonès Nord, es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc de Programes de suport de desenvolupament local.



arxivat sota: